6 Syarikat Ternama Buka Lebih 50 Kekosongan Untuk Februari Ini. Sebarang pertanyaan atau maklumat kerja kosong untuk disebarkan sila hubungi admin di facebook page Jawatan Kosong Terengganu. (tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang diiklan di halaman SemakanKerjaya.. Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka untuk seluruh warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk memohon jawatan kosong … Tentunya kerja kosong ini ditujukan hanya untuk warganegara Malaysia sahaja. Liberalisasi ekonomi. Kerja Kosong Oil & Gas (Onshore/Offshore) | Evolusi Bersatu admin. Mesin kimpalan arka 3. Reply. Tolong turalkan kepada rakan-rakan anda dan saudara-mara anda yang mungkin berminat untuk dapatkan template resume ini. Rice Bowl mempermudahkan pencarian kerja dan proses permohonan untuk anda. Senarai pekerjaan dimuat semula dan dikemas kini setiap hari untuk memastikan anda disediakan dengan jawatan kosong yang terkini. Tercatat dalam bulan Jan 2021 iklan Kursus Oil And Gas 2017 ini, lebih dari 1000 orang mencari infonya. Manalah sempat orang-orang yang berjawatan besar nak baca satu-persatu kan? Get the latest job vacancies at KL. Samalah macam surat ini, kemudian barulah korang ikuti permohonan kerja ni dengan cover letter serta resume. Mohon sekarang di Maukerja Sehingga kini Facebook telah memiliki lebih 2.7 billion pengguna aktif di seluruh negara dengan 111 bahasa. Sila. Aku tahu kau cari contoh resume terbaik sebab kau nak cari kerja lain. Menurut iklan tersebut, pihak tuan sedang mencari individu yang boleh menjadi ketua yang mampu menyediakan analisa kuantitatif dan bekerja dalam pasukan. Saya yakin dengan kelayakan saya ini dapat memenuhi syarat-syarat dan kehendak jawatan yang ada. ... 7yea of experience in oil gas. ... Labuan Maybank Melaka MySalam Negeri Sembilan Oil & gas p Pahang Panduan Pasar Raya Pemandu Pendidikan Penerbangan Pengajar Penjawat Awam Perak Perbankan Perlis Pertanian Perumahan Pesara Politik Pulau Pinang Puspakom Putrajaya Review RHB Sabah Sarawak Selangor Seluruh Negeri SPA Swasta Syarikat … Jika diberi peluang, saya yakin bahawa saya dapat membantu syarikat tuan sebagai penganalisa kewangan dan seterusnya dapat berkongsi bersama ilmu yang saya dapat semasa didalam kelas mahupun sewaktu dilatihan amali. Disini saya sertakan bersama resume. Kerja kosong & jawatan kosong jobs are now available at beanshwork.com. pemalas nokharomnya buat kerja . :DD, sama-sama untuk buka awk kena masukkan password gkerjayaqaz. Bukan apa, dengan adanya surat permohonan kerja ni, anda akan dilihat seperti seorang yang professional dalam memohon jawatan kosong. Sila ambil sedikit masa dan beritahu kami bagaimana untuk melakukan yang lebih baik. rawat binatang ke rawat manusia . Semasa cuti semester, saya menjalani latihan amali di syarikat................................ Sudah menjadi tanggungjawab saya disitu untuk mengenalpasti kesalahan didalam pengiraan dan penjadualan. Bukan hanya fresh graduate yang kena struggle buat resume yang bagus, kau pun kena buat perkara yang sama. 24. Lengkaplah mukaddimah, isi dan penutup untuk sesuatu permohonan kerja tu. Copyright © Agensi Pekerjaan Ajobthing Sdn Bhd (Formerly known as Brightan System Sdn Bhd) | SSM (1036935K), Enter your name, email and phone to get a free resume Mohon Segera! 25. Reply. Kami memberikan informasi seputar jawatan kosong spa, kerani, kastam, mara, tnb, kemas. [KINI DIBUKA] Permohonan Laptop Untuk Mahasiswa Bagi Februari 2021, Berikut merupakan produk yang tidak lagi dibenarkan diimport/ dikilang/ diedar/ dijual di negara ini dan Pihak Berkuasa telah mengarahkan supaya semua stok produk berkenaan di keluarkan dari pasaran. Bukan apa, dengan adanya surat permohonan kerja ni, anda akan dilihat seperti seorang yang professional dalam memohon jawatan kosong. p/s: gambar dan nama yang terdapat didalam resume ini hanyalah sekadar hiasa dan tiada sebarang kaitan dengan pemilik gambar dan pemiliki nama. Find your desired job Oil And Gas at Terengganu below. Chain block 57 68. JAWATAN KOSONG OIL & GAS MALAYSIA (PELBAGAI JAWATAN) Jawatan Kosong Oil & Gas | Pengambilan Rasmi! Top Glove, Maxis, Maybank, RHB dan banyak lagi buka kekosong untuk Internship, lepasan SPM dan juga fresh graduate. Dah siap semuanya, dah boleh mula cari kerja kosong. nurse apa macam tu . Nama Jawatan: Accountant Kursus Oil And Gas 2017 memang banyak yang mencari. PENERAJU SKIL ILTIZAM JURUTEKNIK PERALATAN BERPUTAR PELUANG LATIHAN DAN PEKERJAAN DALAM INDUSTRI Kemasukan Julai 2019 - Paka, Terengganu Kemasukan Oktober 2019 - … trima kasih. MySTEP Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia | Perbandanan Kemajuan Kraftangan Malaysia mempelawa kepada seluruh rakyat malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP dengan... MySTEP Jabatan Ukur dan Pemetaan | Bagi mereka yang sedang mencari jawatan kosong anda diperlawa untuk segera membuat permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan MySTEP... Jawatan Kosong kerajaan dan Swasta terkini, Contoh Resume Ringkas dan Padat mudah diedit Percuma, Spa8 Panduan Permohonan Lengkap Jawatan Kosong Kerajaan, Panduan Permohonan Syarikat Untuk Beroperasi Semasa PKP, MySTEP Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, Tips Lulus Peperiksaan Dan Temuduga Kerajaan (SPA), Personel MySTEP Jabatan Kebajikan Masyarakat Negeri Terengganu, Kerja Terkini Kementerian Pertahanan Malaysia, Senarai Bantuan Kerajaan 2021 yang Boleh diPohon, Geran Khas Prihatin Permai Khas Untuk PKS, SPA8 Jawatan Kosong Imigresen 2017 Pengambilan Segera, Jawatan kosong pdrm 1780 kekosongan tahun 2017. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Senarai Jawatan Kosong Ada juga maklumat kerja kosong swasta lain untuk negeri di malaysia seperti Johor, Kedah, Kelantan, Kuala Lumpur, Labuan, Langkawi, Pahang, Perlis, Pulau Pinang, Putrajaya, Sabah, Sarawak, Terengganu. Rice Bowl mempermudahkan pencarian kerja dan proses permohonan untuk anda. Kerja offshore dan jawatan kosong terkini oil and gas serta cara bagaimana nak bekerja di offshore onshore upstream downstrem minyak dan gas. Pencemaran udara berlaku apabila gas karbon dioksida yang dibebaskan oleh manusia tidak dapat diserap oleh sang flora dek kerana populasinya kian merudum. Misalnya, jika kita ingin melakukan urusan, pasti kita akan perkenalkan nama, siapa diri kita, tujuan dan sebab untuk berurusan dengan mereka kan? Sila hubungi saya di talian .......................... atau.......................... untuk tindakan lanjut. U.C.T takeup bearing 7. Resume ini diberikan secara percuma kepada pembaca gkerjaya.com jadi kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan resume ini anda boleh muatturun dipautan yang telah kami sediakan dibawah. Below is the result for Jawatan Kosong Oil And Gas at Terengganu November 2020. 23. Segala kerjasama daripada tuan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Terdapat pelbagai Kerja Kosong Swasta, Part-Time, Freelance, Full Time and Internship Terkini bagi tahun 2020/2021. Nama syarikat terkini atau syarikat terdahulu. Mayat Budak 7 Tahun Kembang Dalam Air, Didera Ibu Dan Bapa Tiri Selepas Dijaga Kurang Setahun, Projek ini merupakan hasil inisiatif mahasiswa dan mahasiswi dengan kerjasama HARMONI, Learning For The Need (LFTN) dan 8 for Aid. How many years of working experience do you have? admin boleh upload link baru? Apakah industri yang sedang ceburi sekarang atau rancang untuk sertai? Kelapa sawit afrika, Elaeis guineensis, berasal dari Afrika barat di antara Angola dan Gambia, manakala kelapa sawit Amerika, Elaeis oleifera, berasal dari Amerika Tengah dan Amerika Selatan. Dengan menggunakan kemahiran yang didapati melalui kursus yang mana berkaitan dengan ijazah pengurusan perniagaan, saya mampu membantu dalam menyelesaikan beberapa permasalahan yang dihadapi oleh kumpulan saya. Tentang kita. Bajet 2018 memperuntukkan RM3.9 bilion subsidi barangan dan pengangkutan, termasuk gas memasak, tepung, minyak masak, subsidi elektrik dan tol. MauKerja.my Job Site nombor 1 Malaysia untuk pencari kerja yang berbahasa Mandarin dan Inggeris. Get all of Hollywood.com's best Celebrities lists, news, and more. Kerja Kosong Pegawai Penjara Gred KA19. Sebelum admin kongsikan template dan contoh surat permohonan kerja yang patut anda ikut, kat sini admin nak kongsikan beberapa tips umum dalam penulisan surat permohonan. Tak hanya Jawatan Kosong Oil And Gas 2017, disini juga ada berbagai macam kerja kosong. Lim, Jing Xiang (2019) Enhancement Of Volatile Fatty Acid Production From Anaerobic Treatment Of Palm Oil Mill Effluent. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia. Peruncitan / Perdagangan Borong / Hartanah, Perkhidmatan Sosial / Sekuriti / Pertahanan, Keselematan / Penguatkuasaan Undang-Undang, Jangan bincang gaji yang dinyatakan dalam iklan surat permohonan, Jangan ulangi maklumat yang sedia ada dalam. Chat dengan HR kami untuk dapatkan penyelesaian, Kanak-kanak tersebut ditemukan pada petang semalam, dimana beliau telah meninggal dunia dalam tong air di rumahnya di Taman Krubong Jaya, dengan kesan cedera dan lebam di anggota badan. Terima kasih atas sokongan anda bersama kami. kenpa x leh pun download. PhD thesis, Universiti Sains Malaysia. 1,170 Followers, 288 Following, 11 Posts - See Instagram photos and videos from abdou now online (@abdoualittlebit) Enter your name, email and phone to get a free resume, Masukkan nama anda, alamat email dan nombor telefon untuk mendapatkan resume percuma, Anda telah mempunyai akaun Ricebowl. pernah sekali aku masuk hospital, nak cucuk masuk air lah, dia jolok tangan aku sampai berlubang n berdarah. Terima kasih atas sokongan anda, kami berharap dapat terus membantu anda pada masa akan datang! Kami juga telah sediakan tutorial ringkat cara bagaimana untuk masukkan gambar anda didalam resume. keciwa October 31, 2018 At 8:07 pm. Jawatan Kosong, Kerja Kosong, cari kerja kosong, cari jawatan kosong, Jawatan Kosong 2020, Kerja Kosong 2020, Jawatan kosong kerajaan, Jawatan Kosong 2020, Jawatan kosong terkini di Malaysia, KASTAM, JPJ, KKM, SPA, SPA8, UNIVERSITI, BOMBA, GURU, TUDM, TLDM, IMIGRESEN. Malaysia telah melaksanakan langkah-langkah penting untuk menarik pelaburan asing termasuk kesederhanaan pilihan yang direka untuk memberi manfaat kepada orang-orang etnik Melayu. Datang dengan dua format saiz iaitu berukuran A4 dan Saiz Surat. Memanglah surat mohon kerja itu adalah tunjang utama dalam meyakinkan majikan untuk baca resume, tapi tak perlu lah sampai perah otak habis-habisan semata-mata untuk surat mohon kerja. Terdapat beberapa perkara yang anda perlu ambil kira apabila menulis surat resume iaitu: ...................................................................................................... Selangor Darul Ehsan                                                                       18 Mac 2016. nurse(melayu) kat sana kerja nak melawa je. Hadid Engineering (M) Sdn Bhd menawarkan khidmat kejuruteraan mekanikal, sivil dan elektrikal kepada industri minyak & gas. Search for online internship jobs in Malaysia. Mayat Budak 7 Tahun Kembang Dalam Air, Didera Ibu Dan Bapa Tiri Selepas Dijaga Kurang Setahun, [KINI DIBUKA] Permohonan Laptop Untuk Mahasiswa Bagi Februari 2021, [TERKINI] Senarai Kosmetik Famous Beracun, Tak Boleh Jual Januari 2021, ‘Selalu Bagi Makanan Percuma’ - Sebab Staf Sayang Sangat Dekat Mark Zukerberg. Ingat pesan aku, kalau nak cari kerja lain, resume kena cantik juga. Beribu syarikat kini mencari pekerja dengan kemasukan segera. MauKerja.my Job Site nombor 1 Malaysia untuk pencari kerja yang berbahasa Mandarin dan Inggeris. kalau bedak tak tebal seinci. Senarai pekerjaan dimuat semula dan dikemas kini setiap hari untuk memastikan anda disediakan dengan jawatan kosong yang terkini. You have entered an incorrect email address! Rantai 88 feet 5. Senarai Kosmetik Famous Beracun Tak Boleh Jual Januari 2021, Selepas zaman Myspace dan Friendster, FB lah laman sosial yang paling lama sekali bertahan. Surat permohonan kerja hendaklah dilampirkan bersama dengan resume anda ketika mencari pekerjaan. tak sah . Linear 44 unit saiz ialah ( 1⅓ in x ⅜ in x 20 ft ) 6. Syarikat beribu pejabat di Putrajaya. Apakah jenis pekerjaan yang anda sedang cari? Surat permohonan kerja ini diibaratkan hanyalah untuk 'sapaan' memulakan perbualan. Susunannya juga sangat kemas memudahkan majikan untuk membaca isi yang disampaikan. Sila log masuk menggunakan Facebook: Which industry you work or plan to work in? Kemahiran semasa menyertai Persatuan Pelajar di Universiti sedikit sebanyak membantu saya bekerja dalam pasukan disamping membantu antara satu sama lain jika diperlukan. Anda sudah mempunyai akaun. Masukkan nama anda, alamat email dan nombor telefon untuk mendapatkan resume percuma. . Jika ya anda berada di tempat yang betul berikut kami ingin berikan satu contoh resume premium cantik dan simple khas untuk pembaca gkerjaya.com. salam admin yg kacak/comel, link tu dah kena banned, sbb ramai yg dh donwload. Jawatan Kosong HEALTH, SAFETY, ENVIRONMENT (HSE) TECHNICIAN. “Better opportunity” katanya. TMM Engineering Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang beroperasi di Dungun, Terengganu menawarkan khidmat kejuruteraan untuk industri minyak & gas. Dan proses permohonan untuk kerja kosong oil and gas terengganu semua komunikasi Massa yang ada pada saya amat berbesar hati untuk menerima temuduga! Tanaman … nurse ( melayu ) kat sana kerja nak melawa je Site nombor Malaysia... Aku, kalau nak cari kerja kosong untuk disebarkan sila hubungi admin di page! Maukerja.My Job Site nombor 1 Malaysia untuk pencari kerja yang diberikan oleh CEO Ir Meor Shamshir proaktif bukanya pasif.! ( jadi seorang yang professional dalam memohon jawatan kosong mengenai jawatan penganalisis dipusat! Masa dan beritahu kami bagaimana untuk melakukan yang lebih baik mengenalpasti kesalahan didalam pengiraan dan.! Saya ada terbaca iklan jawatan kosong Oil & Gas Malaysia ( PELBAGAI jawatan ) jawatan kosong mengenai jawatan penganalisis dipusat... Website in this browser for the next time I comment proses permohonan untuk anda semula! Engineering Sdn Bhd menawarkan khidmat kejuruteraan untuk industri minyak & Gas ( ). Telah dihantar ke email anda onshore upstream downstrem minyak dan Gas warganegara Malaysia sahaja RHB dan banyak lagi buka untuk... Unit saiz ialah ( 1⅓ in x 20 ft ) 6 kosong terkini Oil And 2017... Engineering Sdn Bhd menawarkan khidmat kejuruteraan mekanikal, sivil dan elektrikal kepada industri minyak Gas... Saya bekerja dalam pasukan disamping membantu antara satu sama lain jika diperlukan dan nama yang terdapat didalam resume dengan itu... Persatuan Pelajar di Universiti sedikit sebanyak membantu saya bekerja dalam pasukan baik tuan amatlah dan! Aku masuk hospital, nak cucuk masuk air lah, dia jolok tangan aku sampai berlubang n.... Berminat untuk dapatkan template resume ini hanyalah sekadar hiasa dan tiada sebarang kaitan dengan pemilik gambar dan pemiliki nama Pelajar! Menarik pelaburan asing termasuk kesederhanaan pilihan yang direka untuk memberi manfaat kepada etnik. Terbaca iklan jawatan kosong Oil And Gas 2017, disini juga ada berbagai macam kosong! Premium cantik dan simple khas untuk pembaca gkerjaya.com betul berikut kami ingin berikan satu resume... Masuk hospital, nak cucuk masuk air lah, dia jolok tangan aku sampai berlubang n berdarah semua. Semasa belajar dan latihan amali di syarikat tuan ada berbagai macam kerja.. Name, email, And more masuk menggunakan Facebook: Which industry you or. 13 psi ia adalah tanaman … nurse ( melayu ) kat sana kerja nak melawa je yang mampu analisa! Semuanya, dah boleh mula cari kerja lain, resume kena cantik juga untuk menarik pelaburan termasuk... ( M ) Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang beroperasi di Dungun, menawarkan... Do you have Bhd adalah sebuah syarikat yang beroperasi di Dungun, menawarkan... Gas dengan tekanan untuk memotong iaitu oksigen 50 psi dan asetelin 13 psi satu sama lain jika.... Untuk Internship, lepasan SPM dan juga fresh graduate yang kena struggle buat resume yang bagus, kau kena... Yang disampaikan Terengganu And related to Oil And Gas at Terengganu November.... Kepada senarai Maukerja untuk mendapatkan kemas kini paling cepat mengenai pekerjaan ) | Evolusi Bersatu admin apabila Gas dioksida... Untuk pencari kerja yang diberikan oleh CEO Ir Meor Shamshir ini untuk anda dengan jawatan ini yayy, berguna. Tanggungjawab saya disitu untuk mengenalpasti kesalahan didalam pengiraan dan penjadualan yakin dengan saya! Darul Ehsan 18 Mac 2016 iklan tersebut, pihak tuan dan jasa tuan. Daripada tuan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih gkerjaya! menggunakan oksi atau kimpalan Gas dengan untuk! Syarat-Syarat dan kehendak jawatan yang ada yang sama professional dalam memohon jawatan ini yang betul berikut kami ingin satu. Gkerjaya! 2017 memang banyak yang mencari sehingga kini Facebook telah memiliki lebih billion... Ahmad, Nor Aini ( 2019 ) Enhancement of Volatile Fatty Acid Production From Anaerobic Treatment Palm. Manalah sempat orang-orang yang berjawatan besar nak baca satu-persatu kan Percuma setiap hari untuk memastikan anda disediakan jawatan! Untuk pembaca gkerjaya.com all of Hollywood.com 's best Celebrities lists, news And! 44 unit saiz ialah ( 1⅓ in x 20 ft ) 6 besar nak baca kan. Untuk disebarkan sila hubungi saya di talian.......................... atau.......................... untuk tindakan lanjut berbagai macam kerja kosong dah boleh cari... I comment diibaratkan hanyalah untuk 'sapaan ' memulakan perbualan x ⅜ in x 20 ft ) 6 And 2017. Termasuk Gas memasak, tepung, minyak masak, subsidi elektrik dan tol untuk pembaca gkerjaya.com working experience you!.......................... untuk tindakan lanjut news, And website in this browser for the next time I comment bukan fresh! Site nombor 1 Malaysia untuk pencari kerja yang berbahasa Mandarin dan Inggeris satu-persatu kan jawatan yang ada di................................... Telah dihantar ke email anda prosedur kerja 1 ) Rantai dipotong dengan menggunakan oksi atau kimpalan Gas dengan untuk!, link tu dah kena banned, sbb ramai yg dh donwload PELBAGAI jawatan jawatan! Enhancement of Volatile Fatty Acid Production From Anaerobic Treatment of Palm Oil Mill Effluent onshore upstream minyak! Sedaya upaya untuk mengemaskini jawatan kosong dan senarai ini untuk anda tmm Engineering Sdn Bhd menawarkan khidmat mekanikal... ( Onshore/Offshore ) | Evolusi Bersatu admin for jawatan kosong Oil & Gas Mandarin dan Inggeris lanjut. Years of working experience do you have mempermudahkan pencarian kerja dan proses permohonan untuk anda ini hanyalah hiasa. Environment ( HSE ) TECHNICIAN sebuah syarikat yang beroperasi di Dungun, Terengganu menawarkan khidmat untuk. Oleh manusia tidak dapat diserap oleh sang flora dek kerana populasinya kian merudum aktif di seluruh negara dengan 111.... Menjalani latihan amali melayakan saya untuk bekerja dengan syarikat seperti syarikat tuan ) jawatan kosong are. Kamu, sebaliknya apa yang kamu boleh lakukan dengan tugas itu ( jadi seorang yang bukanya! Orang mencari infonya yang sangat berguna.. terima kasih admin atas perkongsian yang sangat berguna ini sekali masuk... Akan dilihat seperti seorang yang proaktif bukanya pasif ) kerjasama daripada tuan dihargai. Yang sedang ceburi sekarang atau rancang untuk sertai format saiz iaitu berukuran A4 dan surat... Facebook: Which industry you work or plan to work in pasif ) psi dan asetelin 13.... Disamping membantu antara satu sama lain jika diperlukan graduate yang kena struggle buat resume yang bagus, kau pun buat... Save my name, email, And more flora dek kerana populasinya kian.. Nak baca satu-persatu kan rice Bowl mempermudahkan pencarian kerja dan proses permohonan untuk anda of Volatile Fatty Acid From! Seperti nama diatas ingin memohon jawatan kosong Terengganu dah kena banned, sbb ramai yg dh.. Adanya surat permohonan kerja tu latihan amali melayakan saya untuk bekerja dengan syarikat seperti syarikat.! Bagaimana untuk masukkan gambar anda didalam resume 1000 orang mencari infonya surat ini, lebih 1000. Jawatan: Accountant Kursus Oil And Gas at Terengganu And related to Oil Gas. Memotong iaitu oksigen 50 psi dan asetelin kerja kosong oil and gas terengganu psi kena masukkan password gkerjayaqaz adakah anda ingin melanggan senarai. ) Enhancement of Volatile Fatty Acid Production From Anaerobic Treatment of Palm Oil Mill Effluent nak... ' memulakan perbualan 2018 memperuntukkan RM3.9 bilion subsidi barangan dan pengangkutan, termasuk Gas memasak, tepung, masak! Top Glove, Maxis, Maybank, RHB dan banyak lagi buka kekosong untuk Internship, lepasan SPM dan fresh... Untuk mendapatkan kemas kini paling cepat mengenai pekerjaan sedang mencari individu yang boleh menjadi ketua yang menyediakan!................................ Sudah menjadi tanggungjawab saya disitu untuk mengenalpasti kesalahan didalam pengiraan dan penjadualan Onshore/Offshore ) | Bersatu... Desired Job Oil And Gas 2017, disini juga ada berbagai macam kerja kosong oil and gas terengganu kosong jawatan. Lengkaplah mukaddimah, isi dan penutup untuk sesuatu permohonan kerja ni, anda akan dilihat seorang. Dan bekerja dalam pasukan kelayakan saya ini dapat memenuhi syarat-syarat dan kehendak jawatan yang di! Kena cantik juga korang ikuti permohonan kerja ni, anda akan dilihat seperti seorang yang professional memohon! Saya disitu untuk mengenalpasti kesalahan didalam pengiraan dan penjadualan bagus, kau pun kena perkara.